HU | EN | DE
   Órarend
   Óratípusok
   Joseph Pilates
   Michael King
   Stúdió
   Kinek ajánljuk
   Fotó galéria
   Videó galéria
   Gépes pilates videók
   Life.hu Pilates videók
   Elérhetőség
   Oktatóink
   Cikkek
   Linkek
   Genetikai táplálkozás

  HÍRLEVÉL
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe: 
      

Pilates Csoportos órák

Gymstick

Szereted a Pilatest, de néha valami újra vágysz? Fontos számodra a kontrollált, a testedet biztonságban tartó edzéstípus megválasztása, ugyanakkor szeretnéd izmaidat egyre megterhelőbb kihívások elé állítani? Ha igen, akkor a gymstick pilatest neked találták ki. A hagyományos pilates órát a sokoldalú gymstick eszköz színesíti, ami változatosságával a pilates egészen új dimenzióit nyitja meg előtted.
Gymstick

A botra erősített két gumiszalag, amilyen egyszerű eszköznek tűnik, olyan sokféleképpen használható. Akaszd a lábad a füleibe, vagy ragadd meg a fogókat súlyzóként, támaszd meg a rudat a talpaddal vagy stabilizáld a terasz korlátjával, meglátod, mindegyik kombináció szupererősen megdolgoztat, a pozíciók száma pedig végtelen. A gymstick hatékonyságának a titka a két gumiszalagban rejlik, amelyek ellenállásukkal megnehezítik a mozdulatokat, mégis biztonságban tartják a testedet, hiszen rugalmasságuk miatt minimális a sérülés veszélye. A legjobb benne mégis az, hogy míg a gymstick a gyakorlatokba ellenállást visz, addig téged ellenállhatatlan formához segít.
A gymstick egyik jótulajdonsága, hogy öt nehézségi fokozatban készítik, így mindenki a neki legmegfelelőbb erősségűt választhatja. A gyakorlatot enyhén megnehezítő zöldtől a legkeményebb izomhősök által kedvelt arany eszközig állnak rendelkezésedre az okos rudacskák, hogy közülük mindig azt választhasd, amelyik szívednek, na meg a muszklijaidnak a legkedvesebb. A gymstick segítségével rendkívül hatékonyan teheted feszessé és ruganyossá a tested, emellett a mozgásforma az egyensúlyérzékedre és a testtudatodra is pozitív hatással a van. Pörgesd fel az edzést gymstickkel, és meglátod, az eredmény is duplasebességgel érkezik. 
Cím:
Pilates Studio
Dunapart Rezidencia, Győr
Móricz Zsigmond rakpart C épület, I. emelet 1. ajtó

Tel.: 20/9 813 690
e-mail: info@dallospilates.hu