HU | EN | DE
   Órarend
   Óratípusok
   Joseph Pilates
   Michael King
   Stúdió
   Kinek ajánljuk
   Fotó galéria
   Videó galéria
   Gépes pilates videók
   Life.hu Pilates videók
   Elérhetőség
   Oktatóink
   Cikkek
   Linkek
   Genetikai táplálkozás

  HÍRLEVÉL
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe: 
      

Pilates Csoportos órák

Jóga-Pilates

Szereted a jóga lelki mélységét, de a Pilates folyamatos erősítő gyakorlatairól sem szeretnél lemondani? Próbáld ki Jóga-Pialtes óránkat, ahol a két mozgásforma legjavát hoztuk össze neked. Ami a léleknek a jóga, az a testnek a Pilates, hiszen általa legalább annyira kiegyensúlyozott, könnyed és felszabadult lesz a tested, mint a jógával a szellemed. A két mozgásforma összekapcsolása komplex testi-lelki élményt nyújt, kívül-belül feltölt energiával, és a teljes személyiségből sugárzó magabiztosságot ad.

A jóga csodálatosan ellazítja az elmét, segít elmerülni önmagadban, és olyan mentális energiával tölt fel, ami átlendít a hétköznapok nehézségein. A jóga elvileg mindenkire üdítően hat, sokan mégis képtelenek felvenni hosszan kitartott pozícióinak ritmusát, figyelmük elkalandozik, és a belső utazás helyett inkább a vacsoramenü irányába terelődnek a gondolataik. A Pilates közben szinte lehetetlen, hogy ne a gyakorlatokon járjon az eszed, hiszen a pózok gyorsan váltják egymást, így percről percre újabb kihívások elé nézhetsz.

A Jóga-Pilates a két mozgásforma tökéletes házassága, ahol épp annyi élmény jut a testnek, mint a léleknek. A gyakorlatok folyamatosak, mégis hagynak időt az elmélyülésre, a test tartóizmai keményen dolgoznak, miközben a gondolataink kisimulnak. Gyere, és találd meg velünk a tökéletes testi-lelki egyensúlyt!


 
Cím:
Pilates Studio
Dunapart Rezidencia, Győr
Móricz Zsigmond rakpart C épület, I. emelet 1. ajtó

Tel.: 20/9 813 690
e-mail: info@dallospilates.hu