HU | EN | DE
   Órarend
   Óratípusok
   Joseph Pilates
   Michael King
   Stúdió
   Kinek ajánljuk
   Fotó galéria
   Videó galéria
   Gépes pilates videók
   Life.hu Pilates videók
   Elérhetőség
   Oktatóink
   Cikkek
   Linkek
   Genetikai táplálkozás

  HÍRLEVÉL
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe: 
      

Pilates Csoportos órák

Pilates gyerekeknek

Felnőtt korban a Pilates módszerrel gyönyörűen javítható a tartás, fejleszthető a testtudat, ledolgozható a súlyfelesleg, és szálkás izomzat fejleszthető. Milyen szép lenne azonban, ha nem korrigálni kéne testünk hiányosságait, hanem csak megőrizni egy már jól működő izomzatot. Mivel a Dallos Pilates Stúdióban számunkra a prevenció is rendkívül fontos, elindítottuk gyermek Pilates óráinkat, hogy az új generációnak ne felnőtt korában kelljen vért izzadva helyrehoznia azt, amire ifjúkorában nem figyelt kellőképpen.

Mindannyian lenyűgözve nézzük a kisgyerekeket, ahogyan nyílegyenes háttal ülnek nyújtott ülésben, aztán terpeszülésből hirtelen egy angolspárgán keresztül átlendülnek hasonfekvésbe. Ezt a csodás testi szabadságot sajnos hamar elveszítik a gyerekek, a hátukon cipelt mázsás iskolatáska, az egész napos görnyedt ülés, a mozgásszegény életmód és a rájuk nehezedő stressz miatt menthetetlenül elindul a gerinc berozsdásodása és az izmok összeesése. Gyerekeknek szóló Pilates óráinkkal ez a folyamat visszafordítható, így a fiataloknak sem kell tovább saját testük korlátai közt raboskodni.

Az órák elsődleges célja a tartóizmok fejlesztése, valamint a nyújtás, amivel helyreállíthatóak a test alapfunkciói, vagyis a magabiztos, egyenes tartás és a rugalmasság. A Pilates órákon a gyerekek testtudata is fejlődik, ami más sportokban, na meg a bulik táncparkettjén is nagy segítségükre lehet. Mivel eltérő életkorokban más problémák fordulhatnak elő, ezért két korcsoportra bontottuk a foglalkozást. A kisebbek könnyedebb mozdulatok útján nyerhetik vissza mozgékonyságukat, míg a középiskolások komplexebb gyakorlatokkal orvosolhatják a számítógép előtt eltöltött hosszú órák deformitásait.

A hamvas, tizenéves külső gyakran gazdájánál háromszor idősebb, megkopott gerincet rejt. Számunkra rendkívül fontos, hogy a felnövekvő generáció tudatos, egészséges testtel vághasson neki az életnek, és hogy minden gerinc legalább olyan fiatal legyen, mint viselője.

 
Cím:
Pilates Studio
Dunapart Rezidencia, Győr
Móricz Zsigmond rakpart C épület, I. emelet 1. ajtó

Tel.: 20/9 813 690
e-mail: info@dallospilates.hu