HU | EN | DE
   Órarend
   Óratípusok
   Joseph Pilates
   Michael King
   Stúdió
   Kinek ajánljuk
   Fotó galéria
   Videó galéria
   Gépes pilates videók
   Life.hu Pilates videók
   Elérhetőség
   Oktatóink
   Cikkek
   Linkek
   Genetikai táplálkozás

  HÍRLEVÉL
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe: 
      

Pilates Csoportos órák

PortDeBras

Ugye te is ábrándoztál már arról, hogy a tenger lágy hullámain ringatózol, és szinte eggyéolvadsz a finoman áramló vízzel? A PortDeBras megalkotói, Julio Papi és Vladimir Snezhik szeme előtt is ez az idilli kép lebegett, amikor összeállították ezt a harmonikus, mindenkit magával ragadó fitneszprogramot. A PortDeBras a klasszikus balett elemeiből építkező lágy mozgássor, ami egyszerre finom és határozott, áramló, és maximálisan kontrollált, könnyedségébe pedig kőkemény izommunka burkolózik. A gyakorlatsorokat lassú, mégis dinamikus zene kíséri, ami egyrészt hullámzó ritmusként ölei körül a testet, másrészt a lelket is csendesen elringatja.
PortDeBras

A balettról legtöbbünknek a korlát mellett gyakorlatozó, állig tüllbe és tapadós dresszbe bugyolált vékonyka táncosok, és könnyek között végrehajtott, szinte emberfeletti hajlékonyságot, erőt és precizitást igénylő gyakorlatok jutnak eszünkbe. A PortDeBras nemes elődjétől sem a könnyeket, sem az izületsajogtató tornamutatványokat nem örökölte (emellett szerencsére a repkedő tütüszoknyát és a sztreccs nadrágocskát is kiegyszerűsítette a rendszerből). Helyette olyan, mindenki által könnyen végrehajtható mozdulatsorokkal dolgozik, amelyek bár légiesek, mint a balett, mégis rém egyszerűek, követhetőek, karcsúsítanak, áldásosan hatnak a tartóizmokra, a lelket pedig úgy ápolják, mint egy édes csokipakolás.

A PortDeBras sokmindenben eltér a klasszikus balett mozdulataitól, abban azonban hasonlít rá, hogy a látszólag minden erőlködés nélkül történő ringatózáshoz is komoly izommunka szükséges. A program gyakorlatai a test izmait állandóan tónusban tartják, így már egy egyszerű testsúlyáthelyezéskor is keményen dolgozik a delta, a has, a gerincmenti izmok, na meg a láb, egyszóval minden, amit egy fitnesztréningen terhelni szeretnénk. A testedzés bizony hattyúhalála formációban is izzasztó, izomzsibbasztó munka, jól megérdemelt jutalomként pedig a táncosokéhoz hasonló, gusztusos szálkákat dolgoz a testre.
A Dallos Pilates Stúdióban nagyon fontos számunkra, hogy a lehető legfelkészültebb oktatók tolmácsolásában kínáljuk programjainkat, így nálunk a képzett balett-táncos, Szlizs Tamara vezeti a PortDeBras órákat. Gyere, és ringasd magad testi-lelki harmóniába ezzel az igazán szép és hatékony mozgásformával! 
Cím:
Pilates Studio
Dunapart Rezidencia, Győr
Móricz Zsigmond rakpart C épület, I. emelet 1. ajtó

Tel.: 20/9 813 690
e-mail: info@dallospilates.hu