HU | EN | DE
   Órarend
   Óratípusok
   Joseph Pilates
   Michael King
   Stúdió
   Kinek ajánljuk
   Fotó galéria
   Videó galéria
   Gépes pilates videók
   Life.hu Pilates videók
   Elérhetőség
   Oktatóink
   Cikkek
   Linkek
   Genetikai táplálkozás

  HÍRLEVÉL
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe: 
      

Pilates személyi edzés

TRX Pilates

Ha a szeren lógásról csak a "Tanár úr kérem" elesett diákja jut eszedbe, jobb, ha korszerűsíted az ismereteidet, és csenevész zöldfülűek helyett energikus atlétákkal is magad elé képzeled ezt a praktikus jószágot. A TRX egy hevederekből és fülekből felépülő tornaeszköz, amelyet állványra, oszlopra, kerítésre vagy akár egy fára is felszerelhetünk, és belekapaszkodva máris kezdődhet az edzés. Ezt a bárhova magunkkal vihető komplett fitnesztermet elsőként az amerikai haditengerészet elit csapata használta, mára azonban azok körében is népszerűvé vált, akik nem elsősorban kőkemény muszklikra vágynak.
TRX Pilates

A TRX alapja, hogy a lábunkat vagy a kezünket a hevederbe akasztva saját testsúlyunkkal végezhetünk gyakorlatokat, amelyek hihetetlen mértékben erősítik meg a tartóizmokat, hiszen testünk alátámasztása részben instabil. Az eszköz szinte kiabál azért, hogy összekapcsolják a Pilates módszerrel, hiszen így még erőteljesebben, és tudatosabban végezhetőek a test alappilléreit támogató gyakorlatok. A TRX-nek köszönhetően folyamatosan dolgoznak a stabilizáló izmok, így gyönyörű tartást, feszes hasat és fájdalommentes hátat nyerhetünk. Ráadásul egyszerre több izomcsoport is keményen dolgozik, így egészen biztos, hogy az óra végére minden porcikánk kellemesen bizsergősre fárad. A Pilates TRX-szel intenzívebb pulzust diktál, így az anyagcserére is áldásos hatással van.

Ha szereted a Pilatest, de szeretnéd valamivel feldobni, ha egy igazán változatos és intenzív órára vágysz, de nem akarsz lemondani a Pilatesben megszokott, maximálisan kontrollált gyakorlatokról, akkor próbáld ki a TRX Pilatest, és meglátod, szeren lógni nemcsak csüggedten lehet. 
Cím:
Pilates Studio
Dunapart Rezidencia, Győr
Móricz Zsigmond rakpart C épület, I. emelet 1. ajtó

Tel.: 20/9 813 690
e-mail: info@dallospilates.hu